skip to Main Content
06-46993444 info@overgangsconsulente.com

De VVOC is een onafhankelijke professionele organisatie van en voor de (Verpleegkundig/Verloskundig) Overgangsconsulenten. Alle aangesloten leden zijn actief lid en dragen bij aan de ontwikkeling van het beroep Overgangsconsulente.

Een (Verpleegkundig/Verloskundig) Overgangsconsulente is BIG geregistreerd (volgens wettelijk artikel 3 van de BIG wet) of heeft de opleiding Medische Basiskennis (CIPION geaccrediteerd) met een aanvullende opleiding speciaal gericht op de overgang. Deze opleiding wordt verzorgd door het Erasmus MC.

De Overgangsconsulenten, aangesloten bij de VVOC, worden door vrijwel alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed indien u aanvullend verzekerd bent. Controleer hiervoor uw polis of neem contact op met uw zorgverzekering. De vergoedingen van uw verzekeraar hebben geen invloed op uw eigen risico.

U kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken bij de Overgangsconsulenten. Bij een afspraak op een menopauzepolie in het ziekenhuis is een verwijzing van een huisarts of Arbo-arts nodig

De algemene voorwaarden voor de praktijkvoering van de overgangsconsulente treft u hier.

Back To Top